Lux Apartman

Pretraga sajta

Svetao stan od 45 m2 sa jednom spavaćom sobom u centru Beograda sa pogledom na Saveznu Skupštinu, na prvom spratu starog zdanja (sa liftom).

Apartman je veoma prostran - u hodniku na ulazu nalazi se široki plakar u visini plafona sa ogledalom. Hodnik vodi ka komfornoj dnevnoj sobi sa modernom ugaonom garniturom, televizorom (HDTV), muzičkim stubom. U uglu dnevne sobe smeštena je opremljena mala kuhinja.

U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet (king size) i manji plakar. Kupatilo je potpuno opremljeno – tuš kabina, lavabo, odvojen toalet.

Apartman je nedavno renoviran i adaptiran (visoki plafoni, adekvatna rasveta , parket).

Stan je lociran preko puta Savezne Skupštine Srbije, u centru grada, u zoni muzeja, trgova, parkova i objekata od značaja. Istorijski muzej Srbije nalazi se na uglu zgrade, a tu je i Trg Nikole Pašića i Pionirski park. Takodje u neposrednoj blizini su Terazije i Knez Mihajlova ulica. U centru grada je bogata ponuda pozorišta, barova, restorana i klubova, supermarketa, pekara, apoteka.

Cena noćenja u LUX Apartmanu je:

  • 1-4 osobe 50 eur

Dodatne usluge uz doplatu:

  • Profesionalna ručna masaža (potrebno zakazivanje) 30 eur. Masažu radi profesionalni fizioterapeut – maser koji donosi rasklopivi profesionalni sto za masažu. Ručna masaža celog tela traje do 1 sat.
  • Za goste smeštene u LUX Apartmanu, omogućili smo korišćenje svih sadržaja Spa Centra VISTA po ceni od 15 eur po osobi. U cenu je uračunat prevoz do Spa Centra i nazad (rezervacija je neophodna).
  • Čišćenje (na zahtev)

Javni prevoz
Zona je pokrivena velikim brojem autobuskih i tramvajskih linija. Glavna beogradska stanica (autobuska i železnička) udaljena je 1.5-2km.

Parking
Na udaljenosti od 100m na raspolaganju je podzemna garaža koja se zasebno naplaćuje.

Kontakt info

Vila Vista
Adresa:
Petog oktobra
Beograd, Surčin
Republika Srbija

Lux Apartman
Adresa:
Vlajkovićeva
Beograd, Stari grad
Republika Srbija

Telefoni:
(srpski / русский)
+381 (63) 288.627
(english)
+381 (69) 311.23.38
+381 (63) 101.20.55

E-mail:
office@vista.rs

Wi-Fi Internet
(besplatno)